Összefoglaló

2023.12.27. 18:55

Júliusi videóválogatás: világszínvonalú alkotás, habparti és szenior örömtáncosok

Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány érdekes videót 2023 júliusából.

Baon.hu

Fotó: baon.hu

Különleges meglepetés várta a gyerekeket júliusban a Ballószögi Pikniken. Az önkéntes tűzoltó egyesület habpartit teremtett néhány perc alatt, a gyerekek önfeledten ugráltak az illatos habok között.

Hatalmas sikert aratott a szenior örömtáncosok bemutatója júliusban a félegyházi főtéren. A Béke-Tér-Zene programsorozat keretében a házigazda félegyházi csoportok mellett a csólyospálosi, a gátéri, a jászszentlászlói, a kiskunmajsai és a kömpöci táncosok avatták be a szép számú közönséget a szenior örömtánc világába. Csaknem százan népszerűsítették a forradalmian új, közösségi mozgásformát.

Az ország egyik legrészletesebb és legnagyobb terepasztalát csodálhatják meg a látók a kecskeméti vasútállomás szociális épületének második emeletén. A Vasútmodellező Alkotóműhely tagjainak világszínvonalú alkotása a német és az alpesi tájat és az ott futó vasutat mutatja be az érdeklődőknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában