Programkavalkád

2023.07.01. 20:55

Habpartit rendeztek a gyerekeknek a ballószögi Pikniken – galériával, videóval

Különleges meglepetés várta a gyerekeket szombat délután a Ballószögi Pikniken. Az önkéntes tűzoltó egyesület habpartit teremtett néhány perc alatt, a gyerekek önfeledten ugráltak az illatos habok között.

Sebestyén Hajnalka

Az önkéntes tűzoltó egyesület habpartit teremtett néhány perc alatt, a gyerekek önfeledten ugráltak az illatos habok között

Fotó: Sebestyén Hajnalka

A sportcentrum megtelt családokkal, baráti társaságokkal, a nyugdíjas klub tagjaival szombat délután. Ballószög Nagyközség önkormányzata ötödik alkalommal rendezte meg a Ballószögi Pikniket, sokszínű programkavalkáddal. A gyerekek kapura rúgó játékban bizonyíthattak. Első alkalommal rendezték meg a ballószögi amatőr darts versenyt. Lehetett lovagolni, lovaskocsikázni. A kézműves sátorban többféle kreatív technikát sajátíthattak el az ügyes kezű gyerekek és felnőttek. Volt óriás szappanbuborék játék is. Mindeközben, akik előzetesen jelezték, sütögethettek, bográcsban főzhettek.

A helyi tűzoltók egy kis meglepetéssel készültek: habpartit rendeztek. A gyerekek imádtak az illatos habot, melyben kedvükre ugrálhattak. 

A zene sem maradt el, az AV Acoustic játszott a nagy sátorban. 

 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában