Segítségnyújtás

2023.12.14. 11:05

Három beteg kisfiún szeretnének segíteni a kecskeméti mézeskalács vásáron

Viktor 8 éves autista, Palika 7 éves rákbeteg, Tamás 10 éves szívbeteg kisfiú. Rajtuk szeretne segíteni a jótékonysági mézeskalács vásárral az Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány és a Hírös Koraszülöttekért Közhasznú Alapítvány. A jótékonysági mézeskalács vásár december 17-én, 10-18-ig tart a Malom Központ II. emeletén.

Sebestyén Hajnalka

A Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány tagjai

Fotó: Beküldött fotó

A rendezvényen befolyt összegből az alapítványok által felkarolt korábban érkezett babákat, valamint beteg gyermekeket támogatnak. Ezúttal: Viktort, Palikát és Tamást.

A rendezvényen a gyerekeket ingyenes programok is várják. 12-13 óráig Anikó Mesekuckója és Lendér – Ribár Andrea és kislánya Barbara zenés műsora látható. 13-16 óráig arcfestés lesz Tőkné Strobl Hajnival. Emellett a rendezvény ideje alatt ingyenes kézműves foglalkozásokkal ( Hírös Családmentor Egyesület csapata) várják a gyermekeket és szüleiket.

A két alapítvány három kisfiú családját szeretné megsegíteni.

Viktor 8 éves autista kisfiú. A család három gyermeket nevel szeretetben, akik közül a 10 éves testvér ADHD-s. A szülők erőn felül dolgoznak, hogy biztosítsák a gyermekek fejlesztését. A befolyt adományokból, beszédkészséget fejlesztő foglalkozásokat finanszíroznának.

Palika 7 éves rákbeteg kisfiú. Csecsemőkora óta küzd betegségével, mely a láb bénulását okozza. Óvodába és iskolába nem járhat, mert folyamatosan kórházi kezeléseket igényel. Az édesanya egyedül neveli őt és testvérét nehéz anyagi és lakhatási körülmények között. A befolyt adományokból gyógyszereket, kezeléseket, élelmiszert finanszíroznának.

Tamás 10 éves szívbeteg kisfiú. Orvosai szerint szívműtétre lesz szüksége. Édesanyja egyedül neveli őt, másik két testvérével együtt szegénységben. A befolyt adományokból tisztálkodási szereket, téli tüzelőt finanszíroznának.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában