Baon podcast

2023.11.27. 19:38

Épül a Kölyökdomb integrált játszótér a kecskeméti Szabadidőközpontban – podcast

Gál Zsombor, a Hírös Sport Nonprofit Kft. marketing munkatársa a Kölyökdomb játszótér jelenleg zajló kivitelezési munkálatairól beszélt a Gong rádió Mai téma című műsorában.

Horváth Péter

Forrás: Benkó Zoltán Szabadidőközpont

A játszótér a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban kap helyet, a büfé közelében a domb lábánál. Létrehozásának kezdeményezője a fenntartó és a Rotary Club Kecskemét Egyesület,  szakmai támogatást az Élethinta Közhasznú Alapítvány nyújtott.

Gál Zsombor, a Hírös Sport Nonprofit Kft. marketing munkatársa
Fotó: Gong.hu

A Kölyökdomb integrált játszótér lesz, vagyis ép és fogyatékkal rendelkező gyermekek is használhatják a játszóteret. Ezzel minden gyermek – még ha fogyatékkal is él – ugyanúgy használhatja az összes szabadtéri eszközt. Ennek pedig jelentős hatása lesz majd egymás elfogadására.

Gál Zsombor arról is beszélt, hogy hol tartanak a munkálatok és mikor készül el a játszótér, valamint szót ejtett a bentebb, a csatornánál épített erdei játszótérről, amit néhány hete adtak át. Bővebb információk a podcastben. 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában