Segítség

2023.11.23. 13:41

Babgulyással várták a rászorulókat Baján

Rekordszámú cég és magánszemély jelezte segítő szándékát a csaknem két évtizede minden évben megszervezett jótékonysági ételosztásra, így idén 20 alkalommal várják a nélkülözőket a bajai Ciszterci Házban.

Márton Anna

Salamon Ákos és dr. Zöld László Csabáné ételosztás közben

Forrás: Beküldött fotó

A dr. Zöld László Csabáné és a Cselekvő Fiatalokért Egyesület égisze alatt zajló karitatív akció aktuális hetében az AXIÁL Kft. felajánlásából babgulyással várták a hátrányos helyzetűeket a bajai Szent Antal plébánia Karitász csoportjának önkéntesei. Az ebédhez a Sükösdi pékség és a bajai Sugó Pékség járult hozzá kenyérrel és péksüteménnyel.

Forrás: Beküldött fotó

Dr. Zöld László Csabáné elmondta: nagyon örül annak, hogy ismét bővült az adományozók listája, és hálás mindenkinek a segítségért. A 200 adag ételből 54 csomag a közterületfelügyelet segítségével jutott el a külterületen élőkhöz. Az eseményen csakúgy, mint eddig, Toldi Norbert káplán áldotta meg az ételt. A jótékonysági ételosztás november 29-én szerdán folytatódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában