Baon podcast

2023.11.16. 21:00

Aradig tekertek a refis diákok – beszámoltak az élményeikről – podcast

A Kecskeméti Református Gimnázium tizenhárom diákja indult el október elején kerékpárral Aradra. Vízi Zalán szerkesztő-riporternek a Hír FM kecskeméti adásában Vincze Árpád, az iskola lelkésze, vallástanára, valamint a két végzős diák, Paska Levente és Szabó Hanna tartott élménybeszámolót.

Sebestyén Hajnalka

A Kecskeméti Református Gimnázium tizenhárom tanulója és kísérőjük pattant nyeregbe

Fotó: Lizik-Varga Katalin / archív-felvétel

A Kecskeméti Református Gimnáziumban mintegy negyedévszázados hagyomány, hogy október 6-án Aradon róják le tiszteletüket az aradi hősök előtt a refis diákok. Aradra mindig kerékpárral jutnak el. Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, idén is tizenhárom tanuló és kísérőjük pattant nyeregbe. A részletekről és élményekről a Hír FM kecskeméti adásában Vízi Zalán szerkesztő-riporter beszélgetett Vincze Árpáddal, az iskola lelkészével, vallástanárával, valamint a két végzős diákkal, Paska Leventével és Szabó Hannával. Ha kíváncsi az úti élményekre, a tapasztalatokra, illetve, hogy mi motiválta a tanulókat, hallgassa meg a beszélgetést!

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában