Baon podcast

2023.11.06. 16:11

A november 6-ai hét is izgalmas programokat tartogat Bács-Kiskunban – podcast

Napsütéssel indult a november 6-ai hét, de a szép idő mellett a színes programok is okot adnak a kimozdulásra Bács-Kiskunban.

Orosz Fanni Flóra

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Kedden a kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtárban számítógépes tanfolyamot indítanak. A résztvevők először elsajátítják a számítógép vagy a laptop alapszintű kezelését: az eszközök be- és kikapcsolását, a billentyűzet- és egérhasználatot. Majd belekóstolnak az interneten való tájékozódás fortélyaiba, de felhívják a figyelmet annak veszélyeire is.  A tanfolyamról bővebb tájékoztatást november 7-én, kedden 10 órakor tartanak a Hattyúházban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Szerdán szeretettel várja az érdeklődőket a Kecskeméti Katona József Múzeum és a Kecskeméti Városszépítő Egyesület Sümegi György: Dokumentumok Révész Imre festőművész munkásságáról és a Kecskeméti Művésztelepről című könyvének bemutatójára. 15:30-tól köszöntőt mond Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója.

Csütörtökön Cseke Péter, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója lesz a Hunyadi Pódium vendége 17 órakor. Az alkalmat a Hunyadivárosi Közösségi Házban tartják, melynek házigazdája ezúttal is Németh Ernő, újságíró lesz. Az ősszel a 70. születésnapját ünneplő Cseke Péter, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, színházigazgató, egyetemi tanár, érdemes művész többek között az életútjáról, pályájának alakulásáról mesél majd a jelenlévőknek.

Péntek este hat órára jótékonysági estet szervez a Szentcsalád Plébánia. Az est vendége az Ősi pincészet lesz. A borkóstoló ideje alatt a kiskorúaknak Mindenszentek partyval készülnek a szervezők. A gyermekek a kedvenc szentüknek öltözve érkezhetnek, a belépő pedig jegyvásárlás helyett egy tányér sütemény, amit később közösen fogyaszthatnak a résztvevők. Regisztrálni a plébánia Facebook-oldalán keresztül lehet.

Végül pedig hétvégén Őszi Egészségnapokat tart a Hírös Agóra. A gyógyító természet erejével a lélek útjain címmel várják az érdeklődőket egy két napos programra, ahol előadásokon, meditációkon, intim tornán és sok más gyakorlati terápián vehetnek részt a látogatók, mindezt pedig teljesen ingyenesen. 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában