Bács-Kiskun

2023.10.27. 07:00

Szavaz a vármegye – ki lesz az idei Prima Közönségdíjas?

Nagy lendülettel indult az idei vármegyei Prima díj közönségszavazása. A www.primadij.hu oldalon a 10 jelöltre leadott voksok száma már meghaladta a 15 ezret, ám még nem dőlt el semmi, mert az élmezőnyben nagyon szoros a verseny.

Baon.hu

A tét nem kevesebb, mint fél millió forint. Ennyit kap ugyanis a VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) által alapított, idén már 18. alkalommal átadásra kerülő vármegyei Prima díj jelöltek közönség kedvence, a Prima Közönségdíjas. A 10 kategória győztese közül majd a VOSZ vármegyei elnöksége dönt a további 3 Prima díjas személyéről, akik a rangos elismerés mellé 1-1 millió forintot is kapnak.

Dr. Kelemen Edit, a 2022. évi Prima Közönségdíjas

A Közönségdíj sorsa továbbra is az online szavazók kezében van, akik akár minden nap leadhatják kedvencükre a voksaikat. Az október közepén induló szavazás nagy érdeklődésre tart számot, mára jócskán meghaladta a szavazatok száma a 15 ezret és a szervezők szerint nagyon szoros az állás, amely az első 3 helyen már többször átrendeződött. Elég azonban egyetlen nap, hogy a sorrend forduljon, ezért érdemes kihasználni minden alkalmat a voksolásra november 24-ig, a szavazás lezárásáig. A Prima Közönségdíjas kilétére is majd a díjátadó gálán fog fény derülni.

A megújult Prima díj 2023

Az idei Prima jelöltek is nagyobb merítésből kerülhettek a 10 kategória élére, hisz a VOSZ által 19 éve alapított vármegyei Prima díj kategóriái tavaly módosításra kerültek. A színház- és filmművészet kibővült a táncművészettel, a képzőművészet kategória pedig az iparművészettel, emellett a sajtó kategóriát is kiszélesítették az ismeretterjesztéssel, hogy az elismerés követhesse a média világának változásait.

Nem sokat kell már várni és megtudhatjuk, melyik kategóriákból kerülnek ki idén a vármegyei Primák, akik az új köntösbe bújt értékes bronzból készült szobrokat vihetik majd haza. A díjak átadására a Prima gálaest keretein belül kerül majd sor 2023. november 30-án, csütörtökön 18 órakor a kecskeméti Four Points by Sheraton dísztermében.

Prima logó 2023

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában