Visszatekintés

2023.10.23. 18:02

Jákob Zoli tarolt az előző héten olvasóink körében

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink a 42. héten.

Baon.hu

Jákob Zoltán

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Jákob Zoltán, hartai származású üzletember be is mutatta követőinek Linit.

A hartai származású Jákob Zoli főszereplésével indult az idei Nagy Ő, ami már most több izgalmat tartogatott, mint az eddigiek valaha.

Az a legelső pillanattól kristály tiszta, hogy a hartai származású Nagy Ő-nek, Jákob Zolinak nem lesz könnyű dolga, hiszen 15 lány közül a végén az igaz szerelmet kell választania. Kár, hogy Zoli nem lát be a színfalak mögé, mert megkönnyítené a dolgát.

A státusztörvényről, illetve arról, hogy milyen változtatásokat jelent a jövőben a pedagógusok és a technikai dolgozók számára az új szabályozás, Kajtár Hajnalka, a Pedagógusok Bács-Kiskun Vármegyei Szakszervezetének vármegyei elnöke tájékoztatta hírportálunkat.

Egy 150 fő egyidejű befogadására alkalmas étterem, egy új nagy teljesítményű üzemanyagtöltő állomás, valamint egy elektromos autótöltő átadóünnepségét tartották csütörtökön Baján. A beruházás összértéke 650 millió forint.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában