A Nagy Ő

2023.10.18. 09:49

Egymásnak esett a két bombázó: Jákob Zolinak döntenie kell

Az a legelső pillanattól kristály tiszta, hogy a hartai származású Nagy Ő-nek, Jákob Zolinak nem lesz könnyű dolga, hiszen 15 lány közül a végén az igaz szerelmet kell választania. Kár, hogy Zoli nem lát be a színfalak mögé, mert megkönnyítené a dolgát.

Orosz Fanni Flóra

Jákob Zoltán

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A Turai Kastély igazi darázsfészekké változott, Edinából pedig kibújt az igazi énje, ami nem biztos, hogy tetszene a Nagy Ő-nek. Edina eddig is a szúrós megjegyzéseiről, sértően őszinte természetéről volt híres a kastélyban, tehát nem hazudtolta meg magát, amikor egyik versenytársát, Bettit undok jelzőkkel illette a háta mögött:

– Olyan volt, mint egy paraszt Céline Dion – értékelte Betti énektudását, aki a My heart will go on című romantikus dalt énekelte korábban Jákob Zolinak, hogy kifejezze érzéseit.

Amint ez Betti fülébe visszajutott, szembesítette Edinát, aki felcsattant és káromkodva kikérte magának. Később drámai sírásban tört ki, hogy a stílusa ellenére a többi lány mégis megsajnálja.

– Csak azért sírok, mert le kellett hozzá alacsonyodnom – mártírkodott a feszültség kezdeményezője, Edina.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!