Forgalom

2023.09.02. 09:30

Teszteltük, milyen közlekedni a visszaadott Izsáki úton Kecskeméten – galériával

Újra lehet közlekedni Kecskeméten, az Izsáki úton és a Dózsa György úton, melyeken szinte egész nyáron az útépítési munkálatok miatt nem lehetett közlekedni, illetve csak részlegesen. Az autósok némileg fellélegezhetnek, jelentős részét visszaadták a forgalomnak, azonban nem árt az óvatosság és a körültekintés.

Sebestyén Hajnalka

Az út jelentős részét visszaadták a forgalomnak

Fotó: Bús Csaba

Az Izsáki út négysávosítása kapcsán zajló útépítési munkálatokról hírportálunk is folyamatosan hírt ad. A két és fél hónapon át tartó lezárások után visszaadták csütörtökön a forgalomnak, de ahogyan azt a kivitelező is jelezte, némi korlátozás mellett

Ez valóban így is van. Járhatóak az utak, de fokozottan kell figyelni vezetés közben. Egyrészt az építő munkásokra, másrészt a terelő bójákra, útszűkületekre és a változó aszfalt szintkülönbségekre, illetve a bámészkodó autósokra. 

A belvárosból már eljuthatunk az Auchan áruházig, illetve vissza. Egy nagyobb korlátozás maradt fenn, a Vízmű utcai csomópont, ahol még épül a körforgalom. Így Hetényegyháza irányából nem tudunk továbbra se áthaladni rajta, akárcsak a Könyves Kálmán körút felől. 

Jó hír, a buszok azonban közlekedhetnek rajta

Pénteken érezhető volt a csökkenés a korábbi terelőutakon. Például kisebb volt a forgalom a Homokbánya mögötti úton és a Helvéciai úton is, akárcsak a Nyugati körúton, amikor arra jártunk. 

Az építési munkálatok folytatódnak, októberre várhatón a Vízmű utcai csomópont is teljes egészében járható lesz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában