Bejelentés

2023.09.19. 20:38

A Kiskunhalasi Mentő Alapítvány nevében akarnak kicsalni pénzt

Valaki a Kiskunhalasi Mentő Alapítvány nevével próbál pénzt kicsalni telefonon keresztül – tudatta közösségi oldalán az alapítvány.

Pozsgai Ákos

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A Kiskunhalasi Mentő Alapítványhoz érkezett a bejelentés, mely szerint ismeretlenek telefonon az alapítvány nevében koraszülött inkubátorra adományt gyűjtenek. Az alapítvány közlése szerint ilyen típusú gyűjtést nem végez az alapítvány, ezért, ha valakit ilyen ürüggyel keresnek a Kiskunhalasi mentő Alapítványra hivatkozva, azt kérik, jelezzék az alapítvány, vagy a rendőrség felé.

Információink szerint, volt, akinek egy csomagküldő szolgálattal juttattak el húszezer forint értékű csomagot az alapítvány nevében. A gyanútlan ügyfél csak az után észlelte, hogy üres csomag, amikor már kifizette érte a húszezer forintot a futárnak. Malustyik László, a Kiskunhalai Mentő Alapítvány vezetője azt kérte, hogy akit az alapítvány nevében megkeresnek hasonló ürüggyel, az mielőbb jelezze az alapítvány, vagy a rendőrség felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában