Segítség

2023.08.16. 11:30

Több mint háromszázezer forintos számlát kapott a tázlári plébánia, a hívek máris a megsegítésükre siettek

Mint arról korábban beszámoltunk, nem várt összegű villanyszámlát kapott a napokban a tázlári plébánia. A helyi plébános a közösségi médián keresztül kér segítséget a hívektől, akik nem is tétlenkedtek, és a plébánia megsegítésére siettek.

Barta Zsolt

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Mint azt korábban megírtuk, a fizetendő összeg 355.095 forint – ez állt azon a számlán, amelyet az áramszolgáltató küldött a minap a tázlári plébániának. Meg is hökkent ennek láttán Mezei Ferenc plébános, aki Tázláron szolgál. Mint mondta, pont a születésnapjára kapta az éves elszámolást, amelyen ez a nagy összeg szerepel. Az atya a közösségi médián keresztül fordult a hívekhez, hogy segítsenek megoldani a számla kiegyenlítését, mivel a költségvetésük nem ekkora áramszámla fizetésére van beállítva.

Szerda délelőtt kaptuk a hírt a plébánostól, miszerint 80 ezer forintnyi felajánlás már érkezett a hívőktől, illetve ezt egészítik ki az időközben befolyt perselypénzzel is. Emellett Mezei atya is hozzátesz az illetményéből is egy bizonyos összeget, de ez még mindig nem fedi a 355 ezer forintos számlát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában