Baon podcast

2023.08.03. 11:20

Szeptember végén nyit az új vendéglátóhely a kecskeméti szabadidőközpontban – podcast

Mint arról korábban beszámoltunk, új vendéglátóhely nyílik a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. Gál Zsombor, a Hírös Sport Nonprofit Kft. marketing munkatársa beszélt a fejlesztés részleteiről a Gong rádió Téma című műsorában

Horváth Péter

A vendéglátóhelyet napelemmel is felszerelik és hőszivattyús fűtés biztosítja majd a fűtést

Forrás: szabadidokozpont-kecskemet.hu

Gál Zsombor elmondta, hogy még tavaly született megállapodás a fenntartó Hírös Sport Nonprofit Kft., illetve az önkormányzat és a kivitelező között. Az előkészületek év elején indultak, a kivitelezés pedig a napokban kezdődik. 

Gál Zsombor
Forrás: Gong Rádió

A vendéglátóhely egy francia pékség és cukrászda lesz, hagyományos francia péksüteményekkel. A pékség egy 80 négyzetméteres, tóra néző terasszal rendelkezik majd. A kiszolgálótér nemcsak a szabadidőközpont, hanem a Nyíri út felől is nyitott lesz, így nem szükséges belépni a parkba azért, hogy igénybe vegyék a szolgáltatásait. 

A vendéglátóhelyet napelemmel is felszerelik és hőszivattyús fűtés biztosítja majd a fűtést. A pékség várhatóan szeptember 30-án nyit, és reggel 7 órától 19 óráig tart nyitva. Gál Zsombor elmondta, hogy a fejlesztéssel az a céljuk, hogy bővítsék a lakosság lehetőségeit a szabadidő kellemes eltöltésére.

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában