Program

2023.08.25. 12:19

Digitális függőségi teszt és terápiás kutyabemutató Kecskeméten, a Lions-sátornál

A Digital Lions szervezésében szombaton és vasárnap 14 órától Kecskeméten, a Hírös Hét Fesztiválon egy összefogás keretében mindhárom kecskeméti Lions-klub megjelenik, kitelepül és izgalmas programokat kínál.

Sebestyén Hajnalka

A felvétel egy korábbi eseményen készült

Fotó: Beküldött fotó / archív-felvétel

Az összefogás keretében a Digital Lions, az Első Kecskeméti Lions és a Szent László Lions Klub a Nagytemplom bejárata előtti füves területen felállított sátorban várja az érdeklődőket. A sátrat a fesztivált szervező Hírös Agóra Kulturális Központ ingyenesen biztosítja a Lions-klubok számára.

A Lions, mint a világ egyik legnagyobb jótékonysági szervezete és tagjai társadalmi szerepvállalásként, önkéntesen, díjazás nélkül végzik tevékenységeiket. Így ezen a két napon ingyenes egészségügyi szűrésekkel, és digitális függőségi tesztekkel fogadják az arra sétálókat.

S hogy még vonzóbb legyen az esemény kicsiknek és nagyoknak, meghívták a Hungária Hovawart Klub Tenyésztő és Segítőkutyás Egyesület tagjait és terápiás kutyáit is. Így a helyszínen lehet kutyákat simogatni, megismerni a terápiás kutyák kiképzését.

A program részeként ingyenes léggömböt kapnak mindazok, akik kitöltik az ingyenes teszteket.

A Digital Lions mindenkit örömmel vár az eseményre, szombaton és vasárnap 14 órától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában