Beszélgetés

2023.08.14. 08:32

A stresszkezelésben is segítenek a kecskeméti workshopokon

A Forrás Inspiratív Közösségi Iroda a nyáron még több olyan workshopokkal készül, ahol egy-egy mindennapi témát dolgoznak fel közösen a résztvevőkkel.

Orosz Fanni Flóra

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Augusztus 14-én és 15-én is nyári programokat kínál Forrás Inspiratív Közösségi Iroda Kecskeméten az Otthon Segítünk Alapítvány támogatásával. A workshopokon olyan mindennapi témákat dolgoznak fel részletesen, amelyek megoldása egyszerű lehet, de, ha nem foglalkozunk velük, könnyedén elhatalmasodhat az életünkön. Az elmélet mellett a mindennapokban azonnal hasznosítható „sablonokat”, eszközöket kapnak a résztvevők – olvasható az esemény leírásában.

Hétfőn például a stresszkezelés kerül középpontba, és Puskás Hajnalka, tréner, közgazdász tart interaktív foglalkozást a témában. A foglalkozás alatt szó lesz az alapokról, vagyis stresszforrások azonosításáról, ezt követően pedig a megoldásról, vagyis a mindennapokban azonnal használható stresszkezelési technikákról.

Kedden a munkahely vagy vállalkozás kérdését lehet majd boncolgatni. A workshop tartalma a következő lesz: a vállalkozáshoz, vállalkozói léthez szükséges kompetenciák azonosítása; érvek és ellenérvek a vállalkozás indításához; és végül szó lesz arról is, hogy milyen személyiséghez passzol inkább a vállalkozói élet, mint az alkalmazotti.

Mindkét foglakozás 17:00-kor kezdődik és nagyjából 19:30-ig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában