Hírös Hét Fesztivál

2023.08.26. 18:54

A hőség sem riasztotta el a magyar nóta kedvelőket Kecskeméten – galériával, videóval

Szombat délben a hőség sem riasztotta el a magyar nóta kedvelőket, és örömmel adták át magukat a számukra oly kedves dallamoknak. A Kecskeméti Nótások Baráti Köre 15 éves jubileuma kapcsán adott ingyenes nótagálát Kecskemét Főterén.

Sebestyén Hajnalka

A Kecskeméti Nótások Baráti Köre 15 éves jubileuma kapcsán adott ingyenes nótagálát Kecskemét Főterén

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Az árnyas fák alatt – a 35 fok ellenére is – kellemesen kikapcsolódtak a magyar nótát szerető hölgyek és urak. A közönség száma folyamatosan emelkedett, amint az ismert magyar nóták felcsendültek.

Kovács János aranykoszorús nótaénekes és párja, Ország Ilona ismét egy nagyszerű műsort hoztak össze, a közönség sokszor együtt énekelt, tapsolt a nótaénekesekkel. A két órás műsorban több fellépő nótázott, akiket Nyári László és zenekara kísért A hagyományokat követve a sort Kovács János nyitotta meg. 

A rendezvény kapcsolódott a Hírös Hét Fesztiválhoz. A műsor a város támogatásával jöhetett létre, az önkormányzat részéről Lévai Jánosné tanácsnok és Szamler László önkormányzati képviselő vett részt a hangulatos nótagálán. 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában