Jászszentlászló

2023.06.20. 18:54

Cooky lemezlovas is fellép a Paradicsomfesztiválon

A térségi citerások találkozójával kezdődik június 23-án, pénteken 17 órakor a Paradicsomfesztiválra keresztelt falunap Jászszentlászlón a helyi sporttelepen.

Vajda Piroska

Paradicsomfesztivál Jásszentlászlón

Fotó: Tapodi Kálmán / archív-felvétel

A citerások bemutatkozása után Tarnai Kis László magyar nóta énekes szórakoztatja a közönséget. A kezdő nap diszkóval zárul: Varga Kornél, majd Cooky szolgáltatja a zenét. Másnap, 10 órakor kezdődik a Vas Zoltán-emlékfutás, 11 órakor látványos motoros felvonulásra várják az érdeklődőket. Nagy András polgármester délben mond köszöntőt és adja át a helyi kitüntetéseket. Délután folytatódnak a szórakoztató műsorok. A falunap vendégei lesznek a Langaléta Garabonciások, Benk Dénes humorista, Tápai Tamás motoros kaszkadőr és az Abaházi Rt. ad koncertet. Az est ezúttal is diszkóval zárul. Vasárnap 18 órakor a Bugaci Tanyaszínház Portugál című vígjátékát nézhetik meg az érdeklődők a művelődési házban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában