Bács-Kiskun

2023.06.19. 10:48

Baleset, celebhír és a strandok vízminősége is a legolvasottabb cikkeink közé került

Olvasóink ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet a 24. héten.

Baon.hu

Képünk a Kerekegyházánál történt balesetnél készült

Fotó: Donka Ferenc

Az Európai Unió értékelési rendszere alapján a magyarországi szabadvízi fürdőhelyek 94 százaléka kapott jó vagy kiváló besorolást − közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK). Az NNK értékelése szerint folyamatosan csökken a kifogásolt vízminőségű strandok száma, az elmúlt évben kifogásolt kategóriába mindösszesen 3 természetes fürdővíz esett, melyek közül kettő Bács-Kiskunban található

Olvasóinkat egyik programajánlónk is nagyon érdekelte. Ebben a cikkünkben arról írtunk, hogy a Ciróka Bábszínház a spanyol La Baldufa Theater művészeit látja vendégül a 10. Színházi Olimpia kereteiben. Erről az eseményről cikket is írtunk pénteken.

Összeütközött két személyautó Kerekegyháza térségében, az 5301-es út Ágasegyháza és az 52-es főút közötti szakaszán, a 4. kilométernél szombaton. Az egyik jármű félig az árokba sodródott és az oldalára borult.

Az előző héten egyik celebhírünk is nagyon olvasott volt. Ebben a cikkben arról írtunk, hogy az Exatlon-győztese, a kecskeméti Herczeg-Kis Bálint közösségi oldalán posztolt arról kiért van oda.

2023. február 15. óta Durgó Tamás alezredes a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) parancsnoka. Durgó alezredes korábban a kecskeméti toborzó irodát is vezette és onnan ívelt tovább pályája Budapestre, ahol immár az ország összes hadkiegészítő és toborzó irodája a keze alá tartozik. Többek között azzal a céllal vágott bele új feladatába, hogy innovatív szemléletmódot honosítson meg a katonai toborzásban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában