Utcaszínház

2023.06.16. 19:24

Zeppelin közlekedett Kecskeméten – galériával, videóval

Pénteken különleges élményben lehetett része azoknak, akik Kecskemét Főterén jártak. A Ciróka Bábszínház jóvoltából egy Zeppelin közlekedett a hatalmas közönség kíséretében.

A kecskeméti Ciróka Bábszínház az utolsó tanítási napra hívta meg a La Baldufa Teater spanyol társulatot, akik egy különleges Zeppelin repülős produkcióval ejtették ámulatba a közönséget.

Fotó: Bús Csaba

A kecskeméti Ciróka Bábszínház az utolsó tanítási napra hívta meg a La Baldufa Teater spanyol társulatot, akik egy különleges Zeppelin repülős produkcióval ejtették ámulatba a közönséget. Mielőtt „felszállt” a Zeppelin, vidám kis műsort adott Monsieur Bocamoll, Marcellot és Ursus . Igaz magyarul nem tudtak, de kiváló játékuknak köszönhetően nyelvismeret nélkül is tökéletesen érhető és szórakoztató volt.
A La Baldufa Teater Zeppelin című utcaszínházi előadása az álmok és a képzelet világába varázsolta a nézőket. A bátor pilóta és társai Zeppelinjükkel a 20. század eleji légi közlekedés úttörőinek mesés korába repítettek vissza mindenkit. A közönség szeme láttára szálltak be a világ első repülőjébe! A közönséget is bevonták, felnőtteket és gyerekeket egyaránt.

A fel- és leszálló Zeppelin tett egy nagy kört a Főtéren és környékén, a vidám gyereksereg és az érdeklődő közönség pedig nagy számba követte a vidám csapatot. 

 

Az 1996-ban megalakult spanyol társulat látványos és színvonalas produkcióival számos nemzetközi fesztiválon megfordult már. Világkörüli útjaik során, ámulatba ejtő előadásaikkal felpezsdítik az utcák, terek hangulatát, elvarázsolnak gyereket és felnőttet egyaránt. A produkció meghívását a 10. Színházi Olimpia támogatta.

Kecskemét után szombaton Szegeden, végül vasárnap Békéscsabán láthatják az utcaszínházi előadást az érdeklődők. 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában