Tanfolyam

2023.05.18. 15:14

Újabb fiatalok sajátították el a bajai halászléfőzés titkát

Sikeresen lezajlott a második halászléfőző tanfolyam Baján, amit a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete szervezett 7-10. osztályos diákok részére.

Rab Rita

7-10. osztályos diákok részére szervezték a tanfolyamot

Fotó: Rab Rita

A résztvevő fiatalok a Jánoska-eresztés keretein belül lebonyolított vizsgán adtak számot tudásukról. 

− Az idei esztendőben sem volt lemorzsolódás az elkezdett tanfolyamon, így 13-án, 21-en, 7 csoportban rakták oda a legendás levet a főtéren. A Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete nevében köszönjük a munkát tagjainknak Horváth Lászlónak, Veszeli Péternek, Ádám Péternek, Gombás Lászlónak, Varga Györgynek, Farkas Attilának, Péter Andrásnak, Ikotity Józsefnek, Gyurkity Istvánnak és Gyurkity Tamásnak és Jakab Árpád mesterszakácsnak. Ők tudásukkal, jelenlétükkel, energiájukkal támogatták a tanfolyam lebonyolítását − mondta Martonosi Attila főszervező. 

A fiatal főzőket Harmath Ilona mesterszakács, Horváth Anett, a Bajai Szakképzési Centrum Bányai Júlia Technikum és Szakképző Iskola igazgatója és Halmosi Brigitta a Duna Wellness Hotel étterem vezetője alkotta zsűri rangsorolta. Legjobbnak Ferenczi Csanád és Rutterschmidt Martin halászléjét találták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában