Ülés

2023.05.03. 18:40

Civil szervezeteket támogat a soltvadkerti önkormányzat

Az idén tizenhárom helyi civil szervezet nyújtott be támogatási igényt a soltvadkerti önkormányzathoz. A városatyák a legutóbbi ülésen fogadták el a kérelmeket. A városban működő egyesületek, csoportok, alapítványok szinte a kovászai a helyi társadalom összetartásának.

Barta Zsolt

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az önkormányzat a támogatási keretösszegéből összesen 19 millió 260 ezer forinttal támogatta a szervezeteket. A legtöbb pénzt, a Soltvadkerti Testedző Egyesület 13.9 milliót kapott az idén. Soltvadkert Város Polgárőr Egyesülete pedig 1 millió forintot. 

Soltvadkert Városért Közalapítvány 800 ezer–, Ambrus Asztalitenisz Akadémia 800 ezer-, Soltvadkert Gyermekeiért Alapítvány 300 ezer–, a Mozgáskorlátozottak Soltvadkerti Csoportja 160 ezer –, a Soltvadkert Foci-Suli Sportegyesület 400 ezer –, a Kútágas Citerás Egyesület 400 ezer–, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület 400 ezer–, a Pingpongozz Velünk Sportegyesület 400 ezer–, a Soltvadkerti Kossuth Diáksport Egyesület 400 ezer–, a Pusztai Farkasok Hagyományőrző Egyesület 150 ezer –, a Vadkerti Hunok Hagyományőrző Egyesület 150 ezer forintot kapott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában