Születésünnep rendezvénysorozat

2023.05.17. 21:42

A szülészeti és nőgyógyászati osztály új vezetőjét kérdezhették a kecskeméti Születésünnep résztvevői – galériával

Hatalmas érdeklődés kísérte a Születésünnep beszélgetős délutánját szerdán, ahol az érdeklődő kismamák és édesanyák dr. Fekete Zoltán főorvosnak, a megyei kórház szülészeti-nőgyógyászati osztály új vezetőjének tehették fel kérdéseiket.

Sebestyén Hajnalka

Rengetegen voltak kíváncsiak a beszélgetésre dr. Fekete Zoltán főorvossal

Fotó: Bús Csaba

Kecskeméten, a régi SZTK előadótermében nagyon sok kismama, édesanya, édesapa gyűlt össze, hogy meghallgathassa a beszélgetést az áprilisban megbízott új osztályvezetővel, dr. Fekete Zoltán főorvossal.

A Születésünnep rendezvénysorozat főszervezője, Kovács-Dandi Csilla volt a fő beszélgetőtársa a főorvosnak, de néhány kérdés után átadta a szót a jelenlévőknek. Rengeteg kérdést kapott dr. Fekete Zoltán, aki valamennyire részletesen válaszolt. Szó esett például a császármetszés utáni hüvelyi szülés lehetőségeiről, az osztály tervezett fejlesztéseiről, az új – kommunikációt előtérbe helyező – honlap terveiről, a dúlák szerepéről, az aranyszoba és a szülőszobák átalakításáról, az édesapák szerepéről a császármetszésnél, és természetesen az osztály új kollégáiról is beszélt.

Cikkünk ez eseményről bővebben:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában