Programok

2023.02.19. 07:00

Új sorozatot indít útjára a kecskeméti Hírös Agóra

A Két testvér egy színpadon című programban először a Grecsó Krisztián és Zoltán, majd a Vastag Csaba és Tamás szórakoztatja a közönséget.

Sebestyén Hajnalka

A Két testvér egy színpadon című programban először a Grecsó Krisztián és Zoltán lép majd fel

Forrás: Hírös Agóra

Nem ritka, hogy egy családban többen is tehetségesek ugyanazon szakmában, nincs ez másképp a művészcsaládokban sem. A testvéri kötelék gyakran a színpadon még lenyűgözőbb. Ezekbe a pillanatokba szeretne bepillantást engedni a Hírös Agóra az új sorozatán keresztül.

A Hírös Agóra olyan tehetséges testvérpárokat hív meg színpadjára, akik külön-külön is sikeresek, együtt pedig igazi kuriózum előadást hoznak Kecskemétre.

Többet magunkról – a Grecsó fivérek estje

Február 23-án, csütörtökön 19 órától új, egyedi Grecsó Krisztián prózák, friss versek, családi történetek és anekdoták alapozzák meg az estet, melyet az improvizatív jazz zene és a pillanat szülte kortársbalett, Grecsó Zoltán összetéveszthetetlen mozdulatai varázsolnak színház élménnyé. Ahogy a testvérek ironikus vetélkedése, úgy a tánc és az irodalom nyelvén előadott fricskák is segítik a nézők azonosulását, hiszen családi tükörhelyzeteket generálnak, ahol a saját identitásuk áll majd a reflektorfényben. A Többet magunkról őszinte, vallomásos és karakteresen személyes est, használva a Grecsó fivérek művészetét és a testvérek alanyi nyitottságát.

Vastag Csaba és Vastag Tamás testvérkoncert

A következő testvér estig április 14-én, pénteken 19 óráig kell várni. Vastag Csabának eddig öt szólólemeze jelent meg. Az első tripla platina, a második aranylemez lett az eladott példányszámok alapján. Öccse, Vastag Tamás az első Magyarországon rendezett X-Faktor felfedezettje. Nagysikerű színházi szerepei mellett, hazánkban és a környező országokban folyamatosan, számtalan koncert meghívásnak tesz eleget. Sietve szokta elmondani, mindig nagy öröm és különleges alkalom, amikor testvérével, Csabával közösen koncerteznek. Nincs rivalizálás, csak a zene öröme. Ennek lehet szem- és fültanúja a Hírös Agóra közönsége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában