Kecskemét

2022.12.10. 17:18

Sokakat érdekelt a Filléres börze – galériával

Vasárnap 8 és 12 óra között még látogatható a Jótékonysági Filléres Börze Kecskeméten a Lánchíd utcai iskola sportcsarnokában. Az Első Kecskeméti Lions Club börzéjén műszaki cikkek, sporteszközök, ruhák és más kincsek vásárolhatok meg.

Sebestyén Hajnalka

Öt kamion mennyiségű árut kínáltak az érdeklődőknek

Fotó: Bús Csaba

Szombaton vette kezdetét a több éves hagyományra visszatekintő Filléres Börze, melyet két év kihagyás után tudtak ismét megtartani. Nagyon nagy érdeklődés kísérte már az első nap a rendezvényt, sokan próbáltak jó áron hozzájutni a kinézett termékekhez.

Az Első Kecskeméti Lions Club németországi és ausztriai testvérszervezeteik felajánlásából, mintegy 5 kamion mennyiségű árut kínált az érdeklődőknek, amelyek között a ruhaneműk mellett műszaki cikkek, sporteszközök, bútorok egyaránt várták leendő gazdájukat. 

A Lions Club a világ egyik legnagyobb szervezete, a nemzetközi Lions mozgalom tevékenységének alapját a látás védelme, azaz a látáskárosodások megelőzése valamint a vakok- és gyengénlátók segítése, támogatása jelenti. A jótékonysági vásár bevételét is a Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Szervezete segítségével juttatják el a támogatottakhoz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában