Frissítve

2022.12.15. 17:45

Pulóvereket és sapkákat vittek ajándékba a kecskeméti családoknak – galériával

A Család- és Gyermekjóléti Központban ajándékoztak meleg ruhadarabokat a nehéz helyzetben lévő családoknak. A felajánlás Hovány Mártontól érkezett, aki Szemereyné Pataki Klaudia polgármesterrel köszöntötte a jelenlévőket.

Szalay Tamás

Nagy volt az öröm az adományátadáskor

Fotó: Szalay Tamás

Kecskeméten 1099 darab meleg pulcsi és sapka került szétosztásra a szervezet ellátási körébe tartozó gyerekek és családok között. A város a karácsony közeledtével hagyományőrző módon idén is felhívást tett a Család- és Gyermekjóléti Központtal karöltve, hogy akinek lehetősége van támogassa a leginkább rászorulókat ebben az időszakban. 

A Hovány Csoport tette idén azt a nagylelkű gesztust, hogy megajándékozza a nélkülözni kényszerülő gyerekeket és családjaikat.

Ahogy azt Hovány Mártontól megtudtuk, a szervezettel már régóta kapcsolatban vannak, és karácsony tájékán minden alkalommal ajándékcsomagokat juttatnak el a mélyszegénységben élő családoknak a szervezeten keresztül. Mivel idén hideg télre számíthatunk, így az adományozó úgy gondolta, hogy a jó minőségű meleg pulóver és sapka sokat segíthet a családoknak ebben az időszakban.

A Hovány Csoport összesen 3600 pulóver és sapka osztott szét Kecskeméten, Szegeden és Békéscsabán. A szervezet vezetői és a polgármester az ajándék ruhadarabok átadásával békés karácsonyt kívánt a megjelent gyerekeknek és szülőknek, és hálájukat fejezték ki Hovány Mártonnak a felajánlásért. Bíznak abban, hogy az adományokkal sikerült a karácsonyi időszakot vidámabbá és gondtalanabbá tenni a nehéz sorsú családok számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában