Jótékonyság

2022.11.30. 07:00

Cipősdobozba rejtett ajándékoknak örülhetnek a kecskeméti gyerekek

Évek óta jól bevált tematikája a karácsonyi adományozásoknak a Cipősdoboz program. Ennek mentén Kecskeméten Piszmán Erika, az Aranyolló Alapítványával évek óta gyűjti az adományokat és juttatja el a nehéz körülmények között élő családokhoz, kiemelt figyelmet fordítva a gyerekek megajándékozására.

Sebestyén Hajnalka

Illusztráció

Fotó: Yavdat/Shutterstock

Piszmán Erika, a Jázmin Hajstúdió fodrásza minden évben nagyon készül a jótékonysági megmozdulásra. Az összegyűlt dobozokat december 17-én, a Család- és Gyermekjóléti Központtal kapcsolatban álló rászoruló családok gyermekeinek juttatja el.

A szépen becsomagolt cipősdobozok már gyűlnek Erikánál. Arra kér minden jólelkű adományozót, hogy a dobozba édességeket, szaloncukrot, csokit, használt jó állapotú vagy újonnan vásárolt játékokat, könyveket, higiéniai termékeket tegyenek. Az ajándékcsomagra pedig jól láthatóan írják rá, hogy milyen korosztályú és nemű gyermeknek szánják a csomagot. Az adományokat Kecskeméten, a Ceglédi út 76. szám alatti Jázmin Hajstúdióban lehet leadni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában