Galériával

2022.04.05. 19:36

Harmincadik évfordulóját ünnepelte a kiskunhalasi Stúdió 2000 TSE

Fergeteges táncgálával ünnepelte fennállásának harminc éves évfordulóját a Dékáni Sportcsarnokban a kiskunhalasi Stúdió 2000 TSE. A születésnapi rendezvény a járvány miatt két éve elmaradt, a hétvégi telt házas jubileumi eseményen Juhász Ágnes művészeti vezető és Tóth Szilárd táncpedagógus, a klubot alapító és vezető házaspár a Magyar TáncSport Szakszövetség elismerését vehették át.

Pozsgai Ákos

Las Vegas-i hangulatban ünnepeltek a táncosok. Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

Az idén harminckét éves egyesület a halasi sport kulturális és művészeti élet egyik legnívósabb közössége, az elmúlt több mint három évtized alatt több százan sajátíthatták el a társastánc és versenytánc tudás az egyesület berkein belül. Több százra tehető a különböző klubközi, hazai és nemzetközi versenyeken szerzett érmek száma is, az egyesület versenytáncosai a hazai és nemzetközi versenyek dobogós kiválóságai között vannak.

 

A gyermek, junior és ifjúsági korosztály számára Dél-Magyarország egyik kiemelkedő szakmai műhelye ma is a pro urbe díjas Stúdió 2000 TSE.

 

A hétvégi kétrészes, több órás táncgála hangulata Las Vegas szórakoztató és szerencsejáték világát idézte meg, több száz táncos lépett parkettre minden korosztályban, a Lobo Latino zenekar játszott élőben.

Az eseményen köszöntötte a táncosokat Bányai Gábor országgyűlési képviselője is, valamint Zsámbóki Marcell, a Magyar TáncSport Szakszövetség elnöke, aki emlékeztetett, hogy a halasi klub sok tehetséges versenytáncost nevelt, akik közül ma is sokan válogatott szinten vesznek részt a magyar táncsportban. A szövetség elismerő oklevelét adta át Juhász Ágnes és Tóth Szilárd részére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában