Galériával frissítve

2022.02.04. 11:53

Lezárják a zebrákat a kecskeméti kórháznál a körforgalom építése miatt

A Duna Aszfalt Zrt. február 7-én, hétfőn kezdi Kecskeméten az Akadémia körút – Nyíri út kereszteződésében a körforgalom kialakításának második ütemét. A kivitelező tájékoztatása szerint lezárják a gyalogos-átkelőket és megkezdik az ideiglenes körgyűrű, valamint a gyalogjárdák építését.

Hraskó Istán

Fotó: Bús Csaba

Fotó: Bús Csaba

A  Saloon Pizzéria előtt új gyalogátkelő jött létre (a cikkben szereplő helyszínrajzon sárgával jelölve), ahol a munkálatok ideje alatt folyamatosan biztosítják a gyalogos forgalmat.

Mint az önkormányzattól megtudtuk, a tervek szerint a kórház Nyíri úti főbejárata és a rendelőintézet Csabay Géza körúti főbejárata közötti járdaszakaszt (pirossal jelölve) gyorsított ütemben (előreláthatóan két hét alatt) építik meg. A kórház vezetése arról tájékoztatta az önkormányzatot, hogy a munkálatok ideje alatt a kórház és a rendelőintézet egyaránt bármelyik bejárat felől megközelíthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában