Károly lett a neve

2022.01.29. 19:01

Újabb állatot fogadott örökbe a kecskeméti Wojtyla csapata

Károlynak nevezték el új csacsijukat a Wojtyla Barátság Központ csapata a Kecskeméti Vadaskertből.

Sebestyén Hajnalka

Farkas P. József is megetette a kedves állatot, Károlyt. Beküldött fotó

A vadaskertben pénteken újabb csacsit fogadott örökbe a Wojtyla Barátság Központ csapata. Mivel január 28. Károly napja, így a csacsit is erre a névre keresztelték el. Az ünnepélyes örökbefogadáson Farkas P. József, a Wojtyla Barátság Központ igazgatója személyesen etette meg a kedves állatot, Gyuris Dáviddal együtt, aki a zöldségeket ajánlotta fel. 

A wojtylások elmondták: már korábban örökbe fogadták a másik a csacsit, Dezsőt, akit évente többször is meglátogatnak, és támogatják a mindennapi élelmezését. E kör most Károllyal bővül. 

A vadaskertben jól működik az örökbefogadási program, melybe magánszemélyek is bekapcsolódhatnak. Minimálisan 5 ezer forinttal támogatható egy állat, aki már 10 ezer forinttal járul hozzá az állat gondozásához, az réztáblát kap a kifutónál. Az örökbefogadás egy évre szól, melyről oklevél készül. Egy állatfajt többen is örökbe fogadhatnak. E szép gesztus meglepetésnek is kiváló, többen választják ajándékként is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában