elismerés

2021.10.27. 07:00

Kiskunhalasiakat is díjaztak miniszteri kitüntetésekkel

Több kiskunhalasi is miniszteri elismerésben részesült október 23-án.

Pozsgai Ákos

Dr. Tallós Bálint, a Kiskunhalasi Járási Hivatal vezetője, és Tóbiás Ferenc Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztályának vezetője látható.

Forrás: Beküldött fotó

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából több kiskunhalasi személyiség is miniszteri elismerésben részesült. A megyéből ketten, dr. Tallós Bálint, a Kiskunhalasi Járási Hivatal vezetője és Tóbiás Ferenc, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztályának vezetője vehette át a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát Szabó István honvédelmi államtitkártól és Sándor Zsolt vezérőrnagytól, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettesétől Budapesten, a Stefánia Palotában rendezett központi ünnepségen.

Dr. Tallós Bálint, a Kiskunhalasi Járási Hivatal vezetője, és Tóbiás Ferenc Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztályának vezetője látható.
Beküldött fotó
Miniszteri elismerésben részesült Szabados Sándorné
Beküldött fotó

A nemzeti ünnep alkalmából miniszteri elismerésben részesült Szabados Sándorné, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolája és Kollégiumának gyakorlatioktatás-vezetője is. A halasi pedagógus az Innovációs és Technológiai Minisztérium központi rendezvényén a kiemelkedően eredményes szakmai munkájáért vehetett át miniszteri díszoklevelet.

Horgászatért Érdemérmet kapott Nagy István agrárminisztertől a kiskunhalasi Döme Gábor horgász Európa- és világbajnok is. A sportszerű horgászat népszerűsítése, a korszerű horgászmódszerek elsajátítása és az utánpótlás nevelése érdekében végzett több évtizedes kiemelkedő munkáját ismert el így az Agrár­minisztérium és a Magyar Országos Horgász Szövetség.

Nagy István agrárminiszter és Döme Gábor horgász Európa-és világbajnok látható.
Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában