galériával

2021.10.06. 13:39

Gólyák versengtek a kecskeméti kollégiumban

Pezseg a diákélet a kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégiumban. A gólyahét programkavalkádja után táncházban mulathattak a diákok.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium

Az idei tanévben is színes programokkal szeretnék még több élményhez juttatni a kollégistákat a Táncsics kollégiumban. Négy napos Gólya-hetet tartottak, ahol már az első nap megcsillogtathatták tehetségüket gólyák a végzősöknek. A produkciók alapján dőlt el, hogy ki legyen a gólyakirály és a gólyakirálynő. Volt ezen kívül reggeli torna és izgalmas sorversenyek. A megméretésben nyolc csapat nevezett be, a csapatnevekben szerepelnie kellett egy színnek és egy állatnévnek. A következő fantázianevek születtek: Fehér hollók, Fekete majmok, Kék bálnák, Lila tehenek, Piros vakondok, Rózsaszín manguszták, Sárga lámák és Zöld békák.

A gólyakirálynő Orcsik Zsófia, a Katona József Gimnázium tanulója, a gólyakirály pedig Péter Gábor, a Kecskeméti SzC Szent Györgyi Albert Technikum diákja lett. A csapatversenyt a Fekete Majmok nyerték.

A kollégiumban kedd este pedig a Zene világnapjához kapcsolódóan szerveztek élőzenés táncházat, néptánc szakos diákok vezetésével. A vidám mulatság nagyon jól sikerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában