Tanítsunk Magyarországért!

2021.09.26. 19:00

Mentorok segítik a gyerekeket Baján

A hátrányos helyzetű, a tanyavilágban lakó és a rosszabb körülmények között élő nagycsaládosok ötödikes, hatodikos és hetedikes gyerekei továbbtanulását segítik.

Márton Anna

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Tanítsunk Magyarországért! program az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Klebelsberg Központ és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája közös összefogásán alapuló kezdeményezés, mely a kistelepülésen élő általános iskolás gyerekek megsegítését és koordinálását célozza mentorok segítségével.

Kristó Luca, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának másodéves hallgatója az egyetemi mentorprogram keretében egy bajai általános iskola bevonásával vesz részt a programban. Célja a hátrányos helyzetű, a tanyavilágban lakó és a rosszabb körülmények között élő nagycsaládosok ötödikes, hatodikos és hetedikes gyerekei továbbtanulásának az elősegítése.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában