Falvak Éjszakája

2021.09.17. 19:00

Izgalmas programokkal várják a jakabszállásiakat

Szeptember 18-án, szombaton és szeptember 19-én, vasárnap is több programot kínál a VII. Falvak Éjszakája sorozat jakabszállási rendezvénye.

Sebestyén Hajnalka

Szombaton 15 óra 30-kor veszi kezdetét a mulatság a Parkerdőben. Először köszöntik az elmúlt egy évben született kisgyermekeket az Újszülöttek sétányán. 16 órakor fellép a Csipkefa Zenekar, majd 17 órakor A jó Laci Betyár. 18 órakor tartják meg a bor- és pálinkamustra, a lekvármustra, valamint a kerékpár-kiállítás és -szépségverseny eredményhirdetését.

A díjkiosztó után Gáspár Dávid operettműsora hallható, majd a Kecskeméti Fesztivál Kórus és az Orgovány Gyöngyszemei lépnek fel. A programot 20 órától tűzzsonglőrök műsora és lézershow zárja. A kísérőrendezvények között lesz vasúti hajtányozás, Gerencsér László kovácsbemutatója patkókészítéssel, valamint ingyenes kézműves-foglalkozások a Kiskun Múzeum munkatársai jóvoltából.

Vasárnap 15 órakor a polgármesteri hivatalnál ifj. Csáki Béla és Murányi Gábor az első világháborút megidéző programja lesz látható, 19 órakor a Lúdas Matyi-színdarab színesíti a napot a Jakabi Kultúrkör előadásában, a művelődési házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában