galériával

2021.08.20. 15:56

Gyémántdiplomást köszöntöttek az államalapítás ünnepén Apostagon

Több elismerést is kiosztottak Apostagon augusztus 20-án. Az ünnepség végén pedig a lelkészek megáldotta az új kenyeret.

Lencsés P. Anna

A Szent István parkban megrendezett ünnepi megemlékezésen beszédet mondott Zakar Zoltán polgármester, majd Dudla Erzsébet intézményvezetővel együtt köszöntötték a gyémántdiplomás Valaczka Jánosnét, az Apostagi Nagy Lajos Általános Iskola matematika-fizika szakos nyugalmazott pedagógusát. Ezt követően hét fiatal, Krepsz Angéla, Kocsis Mihály, Selmeczi Dávid Zsolt, Szenczi Alexa Krisztina, Herczog Anett, Bognár Katalin és Hegedűs Laura kapott az előző tanévben elért jó tanulmányi eredményért jutalmat. Az Apostagi Polgárőr Egyesület két tagja, ifj. Hantos István és Hantos Roland is elismerést kapott munkájáért a polgármestertől. A rendezvény ökomenikus istentisztelettel zárult, ahol a Vass Huba katolikus esperes-plébános, Szanyi Ferenc református lelkész és Selmeczi Géza evangélikus lelkész megáldották az új kenyeret.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában