beruházás

2021.04.20. 08:58

Megújult játszótér várta a félegyházi gyerekeket

Felújították a Kiskunfélegyházi Dózsa György Általános Iskola játszóterét.

Vajda Piroska

Fotó: Vajda Piroska

Összefogással újult meg a Dózsa György Általános Iskola udvarán a játszótér – tájékoztatta a baon.hu-t Gyenes Attila igazgató. Elmondta, iskolájukban a gyermekközpontúság mindig is fontos szerepet játszott. Az iskolai környezet kialakítása nemcsak az esztétikus, motiváló tanulási környezet biztosítása érdekében fontos számukra, hanem a pihenésre, a kikapcsolódásra biztosított helyszín igényes és változatos kialakítása miatt is – hangsúlyozta az igazgató.

Gyenes Attila hozzátette: az Összefogás a Dózsás Gyermekekért Alapítvány és a Kecskeméti Tankerületi Központ példaértékű összefogásában valósulhatott meg a színes, különböző mozgásokat fejlesztő játszóeszköz kialakítása az iskola udvarán. A kivitelező, az IPS-Gyermekszem minőségi alapanyagokból, színvonalas munkát végezve építette meg az iskolába járó gyermekek álmát. Ugyanakkor köszönet illeti azokat a segítőket is, akik a projekt megvalósításában közreműködtek: az önkormányzat részéről Ódor László és csapata támogatta a munkát, illetve az iskola férfi tanárai is kivették részüket a munkálatokból a játszótér megvalósítása során – részletezte Gyenes Attila, aki abban bízik, hogy az iskola újbóli megnyitását követően több éven keresztül fog örömet okozni az új ját­szótér a Dózsába járó gyermekeknek.

Megújult a játszótér
Fotó: Vajda Piroska

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában