galériával és videóval

2021.03.08. 20:00

Lezajlott az utolsó megyei Tündérszépek-fotózás

Hónapok óta tart a Tündérszépek országos szépségverseny megyei fordulója, amelyen a jelentkezők akár profi fotósunk által elkészített portfólióval is indulhattak. Mivel a jelentkezés vasárnap lezárult, az utolsó fotózásra került sor a napokban a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont falai között.

Morva Daniella

A Tündérszépek-fotózáson ezúttal hat lányt köszönthettünk, akik közül hárman szívesen meséltek korábbi élményeikről, motivációikról, és arról, hogyan érezték magukat a kamerák előtt.

A 21 éves, kiskunfélegyházi Lajos Emese barátai és családja biztatására jelentkezett a versenyre. Elmondása szerint számára ők jelentik a kikapcsolódást, így természetesen a véleményükre és tanácsaikra is nyitott. A fiatal lány jelenleg felszolgálóként dolgozik, ami bár távol áll a fotózás és a szépségverseny világától, ő mindenképpen szerette volna kipróbálni magát ezen a területen is.

– A tablófotózáson kívül nem volt még hasonlóban részem, pedig érdekel a modellvilág. Ugyanakkor elég kritikus vagyok magammal szemben, és bár igyekszem mások negatív kritikáit nem rossz néven venni, azért gyakran megmaradnak bennem az efféle vélemények – mondta Emese, majd hozzátette: elsődleges célja a versennyel az önbizalom-építés.

A 21 éves lány elmondta, kifejezetten jól érezte magát a fotózáson és könnyedén fel tudott oldódni a stáb viccei, nevettetése és jó hangulata miatt.

– Ha továbbjutnék, minél több hasznos praktikát szeretnék ellesni és megtanulni a mentoroktól. Kíváncsi vagyok a tapasztalataikra és a tanácsaikra, de valójában mindenre nyitott vagyok. Bár nem tervezek előre, csak sodródom az árral, ha úgy alakulna, a későbbiekben szívesen elhelyezkednék ezen a területen – zárta gondolatait Emese.

Lajos Emese
Fotó: Morva Daniella

Nyári Violetta édesanyjával érkezett a fotózásra, hiszen még nem töltötte be a 18. életévét. A 16 éves, kömpöci lány jövőre érettségizik, addig a tanulásnak és hobbijának, a lovaglásnak él.

A fiatal lány édesanyja biztatására jelentkezett a Tündérszépekre, és bízik benne, hogy a verseny segíti majd önbizalma megerősítésében.

– Anyukám észrevette, hogy az egyik ismerősöm indult a versenyen, innen jött az ötlet, hogy talán én is jelentkezhetnék. Még nem volt hasonlóban részem, de érdekel a modellvilág és a szépségversenyek. Szívesen megtanulnám a mentoroktól az általuk ismert pózolási technikákat, hogy segítségükkel magabiztosan tudjak kamerák elé állni – mondta Violetta.

A 16 éves lány önbizalomhiánya ellenére is élvezte a fotózást, elmondása szerint mindenki nagyon kedves volt, és a hotel mesés környezete is hozzásegítette ahhoz, hogy könnyebben el tudja engedni magát.

Bár Violetta a későbbiekben gyermekeket szeretne lovaglásra oktatni, és ő maga is büszke lótulajdonos, szívesen kipróbálná magát a modellvilágban is.

Nyári Violetta
Fotó: Morva Daniella

A 24 éves, bajai Mihálovics Dorina kissé megszeppenve érkezett a fotózásra, de amint elengedte gátlásait, felszabadultan pózolt a kamerák előtt. Számára egy kicsit fura volt ez az egész, hiszen hasonlóban még neki sem volt része.

– Nagyon kevés az önbizalmam, így amikor megláttam a szépségverseny hirdetését az interneten, úgy gondoltam, kipróbálom magam, hátha ez megváltozik. Egy óriási kihívás ez számomra, de nagyon szeretnék továbbjutni, és megtanulni a mentoroktól mindent a pózokról, a sminkelésről, a hajakról és erről az egész világról.

Dorina egyébként büszke édesanya, és amellett, hogy jelenleg irodai adminisztrátorként dolgozik, nagyon szeret énekelni. Kedvencei a spanyol zenék, és nem csak énekelni, de hallgatni is szereti őket.

Mihálovics Dorina
Fotó: Morva Daniella

A fotózás pillanatairól készült videós összeállítást itt nézheti meg:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában