exatlon

2021.03.04. 05:30

Herczeg-Kis Bálint a dominikai tengerpartról üzent szerelmének

Több, mint két hónappal ezelőtt kezdődött el a TV2-n futó sport-reality, az Exatlon harmadik évada, melynek kezdőcsapatában köszönthettünk egy kecskeméti játékost is, Herczeg-Kis Bálint személyében. A fiatal gimnazista azóta megélt számos jót és rosszat, de a szíve továbbra is viszi előre, ezt pedig most üzenet formájában adta tudtára szerelmének.

Morva Daniella

Forrás: tv2play.hu

A sport-reality ideje alatt a játékosok számára nem megengedett semmiféle interakció a külvilággal, épp ezért Herczeg-Kis Bálint két hónappal ezelőtt beszélt utoljára a családjával, a szeretteivel, és szerelmével. Bár olykor a játék felkínál egy-egy lehetőséget arra, hogy a versenyző kapcsolatba lépjen az otthoniakkal, az idei szériában eddig erre egyetlen egyszer volt példa. Mivel az élmény helyett akkor a családtól érkező videókért versenyeztek a játékosok, csupán a győztes csapat számára adatott meg a lehetőség, hogy néhány perc erejéig láthassák szeretteiket. A január 26-ai versenynapot a Bajnokok nyerték, így a Kihívóknak – köztük Herczeg-Kis Bálintnak –, le kellett mondaniuk az áhított nyereményről.

Bálint szíve akkor megszakadt, ahogyan a többieké is a fiatal gimnazistáért. Mindenki könnyekben tört ki, és a játékosok nagy része átruházta volna a lehetőséget a kecskeméti játékosra. Ezt azonban a versenyszabályzat nem engedélyezte, így Herczeg-Kis Bálint nem láthatta sem a családját, sem a szerelmét.

Számos esemény történt azóta Dominikán, ám a 18 éves gimnazista lelkesedése és energiája nem csökkent. Továbbra is Herczeg-Kis Bálint a Kihívók legeredményesebb játékosa, és bár otthonosan érzi magát a pályán, és azon kívül is, egy valami – vagy egy valaki – töretlenül ott motoszkál a fejében.

Bálint a jutalomjátékot követően, a Kihívók által megszerzett élmény letöltése alatt vette kezébe a csapat kameráját, hogy azon keresztül üzenjen szerelmének, Annának.

Az üzenet így hangzott:

„Szia Nyuszi! Itt vagyunk a tengerparton. Nagyon sokat gondolok rád, amióta itt vagyunk, és mind nagyon jó az az élmény, amiket itt megélünk a csapattal, de mindig bennem van az az érzés, hogy akkor lenne az igazi, ha itt lennél velem, és együtt tudnánk ezeket megélni. Leírhatatlanul hiányzol és nagyon rossz, hogy nem lehetsz itt velem. Próbálok erős maradni, amit meg is ígértem neked, és tartani magamat ehhez. Megígérem, hogy értünk meg fogom csinálni, és minél tovább el fogok jutni. Sosem fogom feladni, és mindig azért fogok futni, hogy nekünk jó legyen. Nagyon nagyon szeretlek téged!”

– Amióta együtt vagyunk a barátnőmmel, szinte mindenhová együtt megyünk, és együtt éljük meg a jobbnál jobb pillanatokat. Biztos vagyok benne, hogy ide vissza fogunk jönni együtt, mert most ezeket nélküle kellett megélnem, viszont meg szeretném neki nagyon mutatni – tette hozzá a fiatal gimnazista.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában