Sirkó László úgy véli, erkölcsi kötelesség az oltás

Sirkó László, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház művésze is rendkívül fontosnak tartja a koronavírus elleni védőoltás felvételét. Mint azt a baon.hu-nak elmondta, rengeteg dolga van még ezen a világon, nem szeretne idő előtt távozni.

Bajáki Zsanett

Sirkó László

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

 

Sirkó László
Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

– Úgy hiszem, hogy erkölcsi kötelesség felvenni az oltást. Nemcsak saját magam, hanem a környezetem védelmében is. Emellett elsősorban arra gondolok, hogy nekem még rengeteg dolgom van ezen a világon, és nem kívánnék az előtt távozni, hogy elvégezném ezeket – mondta a kecskeméti teátrum színművésze.

– Rendkívül fontosnak tartom, hogy amint csak lehetséges, egészséges orvosoktól, egészséges ápolóktól megkapjuk a vakcinát. Nincs bennem félelem a hatóanyaggal kapcsolatban, hiszen csecsemő- és gyermekkorunkban is megkaptunk mindenféle védőoltást az egészségünk érdekében. Úgy gondolom, hogy eléggé felkészültek a mai tudósok, alaposan mögé néznek ezeknek az oltóanyagoknak, és megbízhatunk bennük – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában