előválasztás

2021.01.15. 12:37

Bejelentette jelöltjét az LMP Kiskunfélegyházán

Kis-Szeniczey Kálmánt, az LMP Bács-Kiskun megyei elnökét, önkormányzati képviselőt indítja az LMP – jelentették be pénteken.

Horváth Péter

Kis-Szeniczey Kálmánt, az LMP Bács-Kiskun megyei elnökét, önkormányzati képviselőt indítja az LMP a 4. számú választókörzetben az országgyűlési választásokat megelőző előválasztáson – jelentette be pénteken Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke Kiskunfélegyházán, a Petőfi-szobornál tartott sajtótájékoztatón. Mint fogalmazott, az LMP elkötelezett az ellenzéki együttműködés mellett.

Kis-Szeniczey Kálmán elmondta, hogy szeretné meggyőzni alkalmasságáról az ellenzéki érzelmű szavazókat és a bizonytalanokat is. Fontos feladatának nevezte az ellenzéki pártokkal együttműködve szavazótáboruk felépítését, mely során a kormánypárti szavazók közül is sokakat szeretne megnyerni az ellenzéki együttműködésnek. Programjáról elmondta, hogy kormányváltás esetén is folytatnák a térség közútfejlesztését és ütemes, összehangolt menetrend kialakítása mellett megújuló alapokra helyeznék a tömegközlekedést. Elmondta, hogy nagy lehetőséget jelentenek a megtöbbszörözött vidékfejlesztési források, amit nem a városközpontok térkő burkolataira költenének, hanem zöld gazdaságfejlesztésre, zöldfelületek növelésére és megújuló energiaforrások felhasználására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában