advent

2020.12.03. 17:12

Egyedülálló szülőknek és nagycsaládosoknak gyűjtenek Kecskeméten

Adventi adománygyűjtést szervez Kecskeméten az Egyedülálló Szülők Klubja és a Keresztény Nagy-Családos Egyesület.

Hraskó István

Forrás: Shutterstock

December 4-6. és 11-13. között gyűjtik az adományokat a Szil-Coop Bevásárlóközpontnál, a pénteki napokon 15 és 18, szombaton 10 és 17, vasárnap 10 és 12 óra között.

Elsősorban szaloncukorral, csokoládéval, gyümölccsel, tartós élelmiszerrel (tészta, olaj, rizs, konzerv), tisztító-és tisztálkodószerekekkel tudják segíteni a felajánlók a gyermekeiket egyedül nevelő szülőket és a nagycsaládosokat. Az adományokat több gyűjtőponton is le lehet adni, így a CSAK Ponton (Reile Géza utca 22.), a CédrusNet irodájában (Kápolna utca 24.) és a Keresztény Nagy-Családos Egyesület telephelyén (Március 15. utca 2, előre egyeztetett időpontban, telefon: 70/5444 300).

Golovics Mónika, az Egyedülálló Szülők Klubja Kecskemét vezetője elmondta: száz-száztíz tagjuk van a megyeszékhelyen, akik egymást is segítik a nehéz helyzetekben, vigyáznak a másik gyerekére vagy ruhát ajándékoznak, cserélnek. Többen szűkös anyagi körülmények között élnek, így a felajánlott adományok biztosan jó helyre kerülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában