kecskemét / ballószög

2020.11.09. 15:44

Két nap alatt megtelt kupakokkal a szív

Csütörtökön tették ki a szívalakú kupakgyűjtő-edényt a kecskeméti piacon, hogy ezzel is segítsék egy beteg ballószögi kislány gyógykezelését, a fémszív szombatra csordultig megtelt.

Hraskó István

A kupakgyűjtő szív már szombaton túlcsordult

Forrás: Kecskeméti Piac

– Ismét bebizonyosodott, mekkora ereje van az összefogásnak és mennyi jószándékú ember él körülöttünk, a kupakgyűjtő szív már szombaton túlcsordult – tudatta az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet. Sőt, mint megtudtuk, ezenfelül több zsáknyi kupakot is hoztak a piac árusai és vásárlói.

November 5-én került kihelyezésre a kupakgyűjtő szív
Fotó: Bús Csaba

Mint Kolek Andrea igazgató múlt héten elmondta, a kezdeményezéssel jótékony célt kívánnak támogatni: a kupakokat egy többféle betegséggel küzdő, folyamatos gyógykezelésre szoruló ballószögi kislány családjához szállítják majd el, a beváltásból származó összeg természetesen a családot fogja segíteni.

A szervezők a család nevében is nagyon köszönik mindenki támogatását, akik elvitték összegyűjtött kupakjaikat, és a továbbiakban is erre buzdítják a piac látogatóit. Felhívták a figyelmet, hogy a tejesdobozok, műanyagpalackos üdítőitalok, öblítőszeres, mosószeres flakonok, a samponok, testápolók, fogkrémes tubusok kupakjai is bedobhatók az edénybe.

A kupakgyűjtő szív már szombaton túlcsordult
Fotó: Kecskeméti Piac

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában