Bács-Kiskunban itthon vagy!

2020.08.16. 16:21

Ösztöndíjprogram támogatására pályázhatnak a megye fiataljai

Huszonhét település fiataljai pályázhatnak a Bács-Kiskunban itthon vagy! ösztöndíjprogram támogatására. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat által meghirdetett lehetőségre augusztus 15-től nyújthatók be a pályázatok.

Tapodi Kálmán

– A megyei önkormányzat kiemelten fontosnak tartja, hogy a térségünkben élő fiatalokat anyagi támogatással is segítse, hogy befejezhessék tanulmányaikat, és sikeresen elhelyezkedjenek megyénkben – olvasható a megyeházi sajtóközleményben.

A sikeres pályázók havonta akár ötvenezer forintban is részesülhetnek. Az előző felhívások eredményeként már közel 145 millió forint gazdára talált a négy konzorciumban.

A mostani tenderen a következő településen élő fiatalok pályázhatnak: Tiszakécske, Lakitelek, Szentkirály, Tiszaalpár, Tiszaug, Bugac, Bugacpusztaháza, Csólyospálos, Jászszentlászló, Kiskunmajsa, Kömpöc, Móricgát, Szank, Apostag, Dunaegyháza, Kunadacs, Kunszentmiklós, Kunpeszér, Szalkszentmárton, Tass, Drágszél, Dunapataj, Dunavecse, Harta, Homokmégy, Miske, Solt.

A pályázatok beadási határideje: október 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában