videóval

2020.08.14. 15:05

Imázsfilm készült Kecskemétről

Kecskemétet mutatja be az a turisztikai kisfilm, amit az önkormányzat a szállásadókkal közösen készített el. A cél: Kecskemét hazai turisztikai vonzerejének növelése.

baon.hu

A koronavírus járvány egyik legnagyobb vesztese minden érintett országban és településen – így Kecskeméten is – a turisztikai ágazat. Ezért Kecskemét önkormányzata fontosnak tartja, hogy lehetőségeihez mérten e szektornak is segítséget nyújtson. A szállásadókkal együttműködve egy turisztikai kisfilmet készítettek, amelynek célja megmutatni a hazai érdeklődőknek Kecskemét hangulatát, sokszínűségét, életképeit, valamint felhívni a figyelmet arra, hogy városunk megfizethető szolgáltatásokkal várja vendégeit – áll az önkormányzat közleményében.

A kisfilmet online felületeken és a közösségi médiában lehet majd látni. Az önkormányzat bízik benne, hogy ezzel is hozzájárulnak Kecskemét hazai turisztikai vonzerejének növeléséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában