Zárva lesz a Tőserdő a hosszú hétvégén is

A településen élők egészségének védelmében, a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében, polgármesteri jogkörében eljárva, Madari Róbert polgármester a hosszú hétvége alatt is zárva tartja a Holt-Tisza partját.

baon.hu

A Madari Róbert polgármester által szerkesztőségünkhöz eljuttatott rendelet szerint:

„Lakitelek üdülőterületén a tőserdei Holt-Tisza part látogathatóságának csökkentése érdekében, a Fenyő utca, a Bagolyvár utca és a Napsugár utca 2020. május 2. (szombat) 00:00 órától 2020. május 3. (vasárnap) 24 óráig terjedő időtartamra lezárásra kerülnek.

Az üdülőterületre kizárólag a lakiteleki lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személy, továbbá a lezárt üdülőterületen fekvő üdülőingatlan természetes személy tulajdonosa léphet be.

A lakcímet vagy tartózkodási helyet az azt igazoló hatósági igazolvány és a személyazonosság igazolására alkalmas okmány együttes felmutatásával, míg az üdülőingatlan tulajdonosa tulajdonosi jogviszonyát az ingatlan tulajdoni lap szemlével és a személyazonosság igazolására alkalmas okmány együttes felmutatásával igazolja.”

Fotó: lakitelek.hu

koronavírus (Bács-Kiskun megye)

A dosszié további cikkei

koronavírus (Bács-Kiskun megye)

A dosszié további cikkei

Ezek is érdekelhetik