összefogás

2020.05.15. 12:14

Civil önkéntesek hozzák rendbe a játszótereket Majsán

A város önkormányzata és a Civilek a Játszóterekért Egyesület szervezésében felújítják a város területén található játszótereket.

Tapodi Kálmán

Rávai Mónika alpolgármester – a játszóteres egyesület tagja – elmondta: az egyesület a megalapítása óta négy játszóteret és egy gyerkőcdét hozott létre. Utóbbi a művelődési központ előterében kapott helyet, s a rendezvények idején ott lehetnek a kisgyermekek. A szervezők reményei szerint más civil szervezetek és magánszemélyek is bekapcsolódnak a mostani városszépítő munkába, amihez a város biztosít minden alapanyagot. A játékelemeket lefestik és fertőtlenítik, ahol kell, ott takarítanak is.

Rávai Mónika hozzátette: nem feledkeznek meg a Köztársaság téri játéktérről sem, amit nem az egyesület, hanem a város létesített, de ott is szeretnék elvégezni a szükséges munkákat.

Az önkénteseket most szombaton 8 órára, a szélmalomsori játszótérre, vasárnap pedig a Híd parkba várják. Május 23-án 8 órakor a Béke téri játszótéren, május 24-én pedig a Kodály–­Katona–Erkel utcáknál lévő játszótéren végzik majd a felújításokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában