kedves üzenet

2020.04.29. 07:00

Minden rendben lesz Kunszentmiklóson is

Hétfő reggelre pozitív hangulatú üzenettel árasztotta el az egész várost egy kedves jótevő.

Gulyás Sándor

„Minden rendben lesz!” feliratú táblák kerületek a polgármesteri hivatal ajtajára, az egészségügyi központra, kávézóra, boltokra. A kunszentmiklósiak hálás szívvel fogadták a színes virágokkal díszített szívecskéket.

A koronavírus-járvány által kiváltott sok bizonytalanság miatt még inkább fontos, hogy pozitívan tekintsünk a jövőre, bízva abban, hogy hamarosan véget ér a nehéz időszak, erre ösztökélnek a névtelen civil kezdeményezések. A Felső-Kiskunságban ez volt a második bizakodásra buzdító akció. Április elején két Szalkszentmártonban élő hölgy csempészett szivárványt és felhőcskét ábrázoló pozitív töltésű táblácskákat az éjszaka leple alatt az ajtók kilincsére és akasztotta fel a kerítésekre. Olaszországban is mindenütt a „Minden rendben lesz” feliratot lehetett olvasni az elmúlt napokban.

A reményteli mottó a 14-15. században élt Norwichi Juliannától ered. Ma is arra biztat, hogy ne essünk kétségbe a jövő bizonytalansága miatt.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában