Kiskunhalas / galériával

2019.11.09. 13:24

Kék szalagot kaptak a Vári-szakképző végzős tanulói

Megkezdődtek a szalagavatók, elsőként a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolájának végzős növendékeinek tűzték ki a hagyományos kék szalagot a péntek esti bálon.

Pozsgai Ákos

Tanárok, szülők, rokonok és barátok osztoztak a középiskola utolsó éves diákjainak ünnepi estélyében. Hat végzős – a festő, mázoló, tapétázó; kőműves és hidegburkoló és asztalos osztály, a villanyszerelő, karosszérialakatos és hegesztő osztály, a cukrász és pék osztály, a pincér és női szabó osztály, a szakács és eladó osztály, valamint a szakma utáni két éves, érettségire felkészítő osztály – tanulói számára érkezett el az iskolai diákévek utolsó szakasza.

Szabó Edina igazgatónő köszöntötte a végzős diákokat és a szalagavató bál résztvevőit. A legkiválóbb végzős diákoknak (Berger Zsolt Balázs, Vancsik Bence, Faddi Dániel, Dózsa Benedek Róbert, Mihalik Máté, Tóth Laura, Tóth Zsanett, Sajdik Zsófia, Huczek Nóra és Magyar Melinda) az igazgatónő tűzte ki a kékszalagot. Ezután a végzős osztályok tanulói is megkapták a szalagot, amit az osztályfőnökeik tűztek ki. A köszöntők és a szalagtűzés után a humorban és vicces jelenetekben bővelkedő osztálytáncok következetek, majd a hagyományos össztánc, a végzősök keringője, ami örökre emlékezetessé tette ezt az esetét a fiataloknak és a bál összes résztvevőjének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában