galériával

2019.10.06. 17:41

Burgonyás ételek készültek a halasi fesztiválon

Hatodik alkalommal rendezték meg a Burgonya Napokat Kiskunhalason a Sóstó Csárda parkjában.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Pénteken, a szakmai programokon volt a hangsúly, a termelők és a kereskedők találkoztak az ország szinte minden részéből, hogy megvitassák az aktuális kérdéseket. A hazai burgonyaágazat nincs a legjobb helyzetben évek óta, ezért a szakma képviselői az agrártárca segítségére várnak. A gondokat igyekezett feledtetni a szombaton rendezett burgonyás ételek főzőversenye, ahol a legkülönfélébb módon készített ételeket bírálta a zsűri. A főzőversenyt hagyományőrző kulturális programok színesítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában