egészséges életmód

2019.10.03. 18:56

Az egészség jegyében rendeztek kirakodóvásárt Lajosmizsén

Bioízelítőkkel várták helyi termelők a lajosmizsei Egészségház látogatóit szerdán. Az Egészség-Expo célja évről évre az egészséges életmód és táplálkozás népszerűsítése.

Koós Kata

Fotó: Koós Kata

Az egészséges életmód jegyében szervezett kirakodóvásárt a lajosmizsei Egészségház szerdán délelőtt. Az immár 19. alkalommal megrendezett Egészség-Expon helyi termelők kínálták száz százalékban természetes anyagokból készült termékeiket. A rendezvény résztvevőit Józsáné Dr. Kiss Irén, Lajosmizse Város Önkormányzata Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézményének (EGYSZI) vezetője köszöntötte. A termelők az érdeklődőket bioízelítőkkel várták: a látogatók kóstolhattak többek között mézeket, kézműves szörpöket, sajtokat, vegán turmixokat, gluténmentes péktermékeket, kistermelői lekvárokat és ”minden-mentes” csokoládékat.

Fotó: Koós Kata

Az Expot évről évre a Szakmai napok – Nyílt napok elnevezésű programsorozat keretében szervezi meg az Egészségház, melynek célja egészséges életmód és táplálkozás, valamint az intézmény szolgáltatásainak az népszerűsítése. Az egész hét folyamán korosztályok szerinti szűrővizsgálatokkal, valamint szakmai előadásokkal várják az EGYSZI munkatársai az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában